logo

Het lidmaatschap van Achilles’95

Kennismaking

Als je graag wil kennismaken met de handbalsport en onze vereniging dan mag je 3 x gratis meetrainen. Hiervoor neem je contact op met het secretariaat. Daar word je verteld in welke groep je mag meetrainen.

Lid worden

Als je besluit lid te worden van onze vereniging dan moet je jezelf definitief aanmelden. Hiervoor kan je van je trainer een inschrijfformulier vragen of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kan je het inschrijfformulier van onze website downloaden.

Bij je inschrijving lever je ook een digitale pasfoto’s aan bij de . Nieuwe leden worden aangemeld bij de NHV en ontvangen een spelerskaart.

Achilles’95 bekijkt vervolgens waar je kan gaan spelen. Het is mogelijk dat je in een ander team wordt ingedeeld dan waarin je hebt getraind.

Vanaf het moment van inschrijving ga je ook contributie betalen. Het lidmaatschap wordt steeds voor een vol verenigingsjaar aangegaan en loopt van 1 juli t/m 30 juni. Het lidmaatschap wordt elk jaar stilzwijgend verlengd.

Overschrijven

Als je recent nog lid bent geweest bij een andere handbalvereniging dan moet je via je oude vereniging worden overgeschreven door de NHV. Dit moet je zelf regelen. Je kan dit doen via de website van de NHV via dit formulier.

Contributie

De contributie wordt per verenigingsjaar geïnd. Het innen van de contributie verloopt via ClubCollect. ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inning voor haar rekening en zal via SMS en e-mail contact opnemen. Door lid te worden van Achilles’95 verleen je toestemming om de contributie-inning via ClubCollect te laten verlopen.

Contributie voor het verenigingsjaar 2018-2019.

Groep

Leeftijd    

Jaarcontributie

E t/m D-jeugd

8 t/m 12 jaar

€ 152,00

C-jeugd

13 t/m 14 jaar

€ 200,00

B-jeugd

15 t/m 16 jaar

€ 210,00

A-jeugd

17 t/m 18 jaar

€ 210,00

Senioren 

19 jaar en ouder

€ 258,00

Recreanten

19 jaar en ouder

€ 160,00

Bij overgang naar een andere leeftijdscategorie wordt de contributie per 1 juli aangepast. Als peildatum geldt de leeftijd per 31 december van het lopende jaar. Leden die overgaan naar een andere contributie worden daarover vooraf per e-mail geïnformeerd.

ClubCollect

ClubCollect verstuurt de betaalverzoeken via SMS en e-mail. Door op een link te klikken kom je op je persoonlijke betaalpagina van ClubCollect. Hier kan je kiezen om de contributie in een keer te betalen of in vier termijnen. De betalingen lopen via automatische incasso of via iDEAL en zijn daarom 100% veilig. Jaarbetalingen kunnen via automatische incasso of iDEAL. Kwartaalbetalingen lopen alleen via iDEAL Mocht je na twee betalingsherinnering niet betaald hebben, dan wordt de rekening met 5 euro verhoogd.

Voor algemene vragen over het inningssysteem kan je terecht op: http://help.nlcollect.nl/. In het geval dat de vraag niet genoemd staat op deze pagina kan je ook via de website een vraag insturen (door op “Neem contact met ons op” te klikken). ClubCollect is ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 085 760 6666 bereikbaar.

Contributie bij zwangerschap, ziekte en/of blessures

Wanneer een lid door zwangerschap, ziekte en/of blessure langer dan 3 maanden niet kan handballen, kan een vermindering van contributie worden verkregen. Hiervoor moet je een schriftelijk verzoek indienen bij het bestuur.  Vermindering van contributie vindt alleen plaats via restitutie achteraf.

Opzeggen lidmaatschap

Als je je lidmaatschap met Achilles ‘95 wil beëindigen, kan dit uitsluitend door het sturen van een schriftelijke opzegging Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit moet voor 30 juni gebeuren in verband met het afmelden bij de bond. Bij het beëindigen van het lidmaatschap ná 30 juni ben je de bondscontributie verschuldigd over het hele daarop volgende seizoen.

Verzekeringen

Via het lidmaatschap bij de NHV zijn onze leden verzekert voor aansprakelijkheid en ongevallen.

Kom ook handballen

meld je aan !